ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Μεγάλη παραπληροφόρηση στην Ελλάδα

Share it:

Ο ''μνημονιακός μηχανισμός παραπληροφόρησης'' στην Αθήνα (Το ΒΗΜΑ) γράφει -παραπληροφορώντας ξεδιάντροπα- γιά... «900 (!!!) επενδυτές που παρακολούθησαν το Επενδυτικό Φόρουμ στη Νέα Υόρκη». Από πότε οι 250-300 που πέρασαν από την αίθουσα, σχετικοί και άσχετοι
(η μικρή μειοψηφία ήταν δήθεν ''επενδυτές''), έγιναν... 900; Το Φόρουμ δεν έγινε σε... γήπεδο. Οι δε ''μεγάλοι επενδυτές'' είναι οι γνωστοί Λιβέρης, Κάλαμος και σία που μιλάνε για ...''επενδύσεις'' στην Ελλάδα -δηλ. τα... ΜΜΕ μιλάνε-, αλλά ποτέ δεν τις κάνουν, γιατί είναι του ''πάρε'' και κοιτάζουν να βρουν μόνο καμία ευκαιρία γιά κέρδος.
Σε ότι αφορά το Capital Link Foroum, κάνει ΜΟΝΟ αυτήν την εκδήλωση-''φανφάρα'' κάθε χρόνο και εισπράττει μισό εκατομ. δολάρια ''χορηγίες'' από τους ανεγκέφαλους υπουργο-κρατικοδίαιτους της Αθήνας, που έρχονται στις ΗΠΑ ουσιαστικά γιά προσωπικό τουρισμό, νομίζοντας ότι μιλούν σε...μεγαλοεπενδυτές. Το Φόρουμ, προπαγανδίζουν και ορισμένα μικρά έντυπα ελληνόφωνα ΜΜΕ Νέας Υόρκης, με αντάλλαγμα διαφημίσεις.
'Αλλο πράγμα οι επενδύσεις και άλλο οι κατά φαντασίαν ''επενδύσεις'' σε ένα διεφθαρμένο κράτος


Share it:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Post A Comment:

0 comments: